We beschikken over 4 gastenkamers die allen even groot zijn en voorzien zijn van privé badkamer, apart toilet, airco, mini koelkast en wifi. De kamers hebben toegang tot een privé terras waar je in alle rust van je verblijf kunt genieten. Eén kamer beschikt over een volledig omheind privé terras, zodat je trouwe viervoeter kan meegenieten in volle vrijheid aan jullie terras.

Ontdek zelf de sfeer die we hebben gecreëerd in de kamers om jullie een aangename ontspannende vakantie te doen beleven en elke dag met de glimlach te laten ontwaken.

Rêves en rouge (dromen in het rood):

Honden niet toegelaten. Dubbel bed. Groot privé terras naar het zuiden.

Merveilles du Verdon (moois van de Verdon):

Honden niet toegelaten. Groot hemelbed. Groot privé terras naar het oosten.

Rayons de tournesols (stralen van de zonnebloemen):

Honden niet toegelaten. Enige kamer met 2 aparte bedden, waarbij de deze op vraag kunnen aangepast worden naar één groot bed van 1,8 m. Groot privé terras naar het oosten.

Fragrances de lavande (geuren van de lavendel):

Honden toegelaten. Dubbel bed. Zeer groot omheind privé terras naar het westen.

 

De gemeenschappelijke ruimte

In ons huis hebben we een gemeenschappelijke ruimte ter beschikking waar je op koudere avonden samen gezellig kan vertoeven.

Je kan er gebruik maken van onze mini bibliotheek en gezelschapsspelletjes. Er is tevens een mini keuken met microgolf om bereide gerechten op te warmen en er is wat servies beschikbaar dat ten alle tijd door onze gasten mag gebruikt worden. Koken in deze ruimte is echter niet toegestaan.

Zwembad

We beschikken over een aangenaam zwembad van 8 op 4 meter.

Hier kan je genieten van een prachtig zicht op de mooie natuur van het Verdon park en heerlijk luieren in één van de ligstoelen.

Het zwembad wordt afhankelijk van de weersomstandigheden opengelegd in mei en gaat in slaapmodus eind oktober.

De tuin

Er is een heel grote tuin, nog in aanleg, waar je je eigen rustig hoekje kan opzoeken.